GKM VITEZ: U subotu predstava za djecu i odrasle “Put po svijetu”

Gradsko kazalište mladih Vitez ovoga će vikenda u Kazališnoj dvorani Vitez odigrati predstavu “Put po svijetu”. Predstava je na rasporedu u subotu, 13.11. 2021. godine, s početkom u 19,00 sati.

Predstava “Put po svijetu” GKM Vitez, sigurni smo osvojit će mnoga dječja srca. Predstava je namijenjena za djecu školskog uzrasta, ali svakako će i svi ostali moći uživati u ovom avanturističkom kazališnom činu.

Putovali biste, ali ne znate kamo?! Ne znate kako?! Ne znate s kim?! Onda, svoje mališane pod ruku i pravac u kazalište na novu uzbudljivu teatarsku putešestviju Gradskog kazališta mladih Vitez.

Predstava “Put po svijetu” je nova igrarija nastala pod “užarenim čekićem” viteških kazalištaraca. Vodi nas u svijet gdje samo dječja mašta može doći i gdje je sve moguće – pa i to da se čitava planeta preputuje na malom zelenom romobilu. Mnoštvo pjesme, plesa, igre ima jednu svrhu – stvoriti četiri najbolja prijatelja, a njihovo prijateljstvo učiniti nezaboravnom životnom avanturom.
Na sceni se igraju Bruno Grebenar, Nikola Matković, Marko Mirković i Ana Gabrić. Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Todeta Nikoletića. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević. Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić.

Prethodni članakBH poduzetnik podijelio 50 posto ukupnog profita tvrtke sa svojim djelatnicima
Sljedeći članakVIDEO: Ima 92 godine, a nikakvih lijekova ne traži niti mu trebaju