GKM Vitez: Šmizle zaključile ljetnu turneju sjajnom izvedbom u Omišu

Članovi Gradskog kazališta mladih Vitez protekle su nedjelje zaključili i više nego uspješnu ljetnu sezonu, nastupivši s predstavom “Šmizle” u prekrasnom Omišu. Vitežani su tako na najbolji mogući način proslavili osvojene nagrade na festivalima u Mostaru u Slavonskom Brodu, a pri tom pobravši i velike simpatije publike u Omišu. 

Naime, Šmizle su odlično prihvaćene od strane publike u ovom gradu u Dalmaciji, a vrijedi naglasiti kako je među publikom bilo i nekoliko Vitežana i Travničana. Članove GKM-a Vitez posebno je razveselila posjeta jedne od članica koja je sudjelovala u stvaranju viteškog kazališta i ostavila neizbrisiv trag, Nikoline Žabić, kao i oduševljenje najmlađe publike s kojom su nakon predstave napravili i zajedničke fotografije.

Također, kako su naglasili iz GKM-a Vitez, iznimno su zahvalni domaćinima iz Gradskog teatra “Mali princ” i Centra za kulturu Omiš, Petru Buljevići i Ivani Giove Župa, koji su ih fenomenalno ugostili i pokazali se kao odlični domaćini.

“Veliko nam je zadovoljstvo bilo igrati u Omišu, tim više jer je u publici bilo i članova naših obitelji, dragih prijatelja, poznanika, ali i zbog činjenice da je publika u cjelini odlično prihvatila našu predstavu. Moramo se zahvaliti divnim domaćinima u Omišu, prije svih Ivani i Petru, imali smo sve što smo poželjeli. Veselimo se nastavku naše suradnje”, kazao je nakon povratka u Vitez Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

GKM Vitez i Šmizle će već sredinom rujna nastupiti u Središnjoj Bosni, a koncem mjeseca kao počasni gosti na Komedija festu u Bjelovaru, gdje će članovi GKM Vitez uz Šmizle izvesti i predstavu “Moja mama je klinceza”.