GKM Vitez i “Šmizle” otvaraju Dane studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru

Studentski zbor Sveučilišta i ove godine organizira tradicionalnu i najveću manifestaciju “Dani Studentskog zbora”. U okviru svečanosti otvaranja u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru, u 19,00 sati, biti će izvedena kazališna predstava “Šmizle”, Gradskog kazališta mladih Vitez. 

Ulaz je slobodan, a ovim putem pozivamo sve da svojim dolaskom uveličaju događaj i uživaju u odličnoj predstavi. Vidimo se 10.ožujka u 19 sati, poručuju iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru. 

“Dani Studentskog zbora” je najveći projekt koji Zbor tradicionalno organizira svake godine namijenjen svim studentima. U okviru njega održavati će se brojni kulturni, zabavni, edukacijski i športski sadržaji koji će trajati sve do lipnja.

Predstava “Šmizle” govori o šest žena iz prošlog stoljeća koje su, u ”kafani” od prije 30 godina, pjesmom i plesom odlučile promijeniti način življenja, odlučile ne biti podsjetnica na prošlo vrijeme i biti moderne žene koje nemaju muževe. One nemaju auto, kućnog ljubimca niti talenta, ali imaju BEND i jedni druge.

U predstavi glume Berna Mišković, Ana Maros, Mirna Matković, Ivona Matošević, Franka Matić, Antonela Lukić, Lorena Lukić i Petar Pejović. Režiju i adaptaciju potpisuje Bruno Grebenar. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

Prethodni članakOpćina Vitez objavila popis stipendista za akademsku 2016./17. godinu
Sljedeći članakBicikla iz Travnika plijene pažnju svjetskih metropola