GKM Vitez s predstavom “Ugovor” večeras na 12. Komedija festu u Bjelovaru

Gradsko kazalište mladih Vitez večeras će nastupiti na 12. Komedija festu u Bjelovaru. Vitežani će ovoga puta izvesti višestruko nagrađivanu predstavu “Ugovor”. Predstava će biti odigrana u Domu kulture u Bjelovaru, s početkom u 20,00 sati. 

Podsjetimo kako je GKM Vitez protekle godine dobio nagradu za najbolju predstavu festivala, kada su nastupili s predstavom “Pidžama za šestero”. 

O predstavi: “Kako se jedan sasvim običan dan na poslu može pretvoriti u noćnu moru? Nenad i Predrag su kazališni kritičari koji na svom radnom mjestu, u jednom uredu, pišu kazališne kritike, malo jedu, pjevaju, svađaju se i radno vrijeme im je gotovo. Njihova tvrtka je dobila i novu čistačicu koja se također u poslu nađe u njihovom uredu. Pored svega, u uredu se nađe još jedna zanimljiva osoba, s još zanimljivijim ciljem.”

Predstavu je režirao i adaptirao Marko Mirković. U predstavi igraju: Emin Šahdan, Leo Lukić, Ivan Žuljević, Iva Šakić, Hanka Salkić i Pavla Plavčić. Grafički dizajn radio je Borislav Sučić, a tehnička podrška je Karla Karin. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević.