GKM Vitez s predstavom ‘Pipov tajni prolaz’ u utorak nastupa u Novom Travniku

Gradsko kazalište mladih Vitez u utorak će, 4. prosinca, nastupiti u Novom Travniku, s predstavom “Pipov tajni prolaz”. Predstava će biti igrana u dva termina, od 12,00 i od 14,00 sati.

Domaćin GKM-u Vitez je DP “ORŠK” iz Novog Travnika, koje je u suradnji s osnovnim školama iz ove općine odlučilo uputiti poziv viteškim kazalištarcima.

“Gradsko kazalište mladih Vitez dobro je poznato u Novom Travniku i mi smo sretni da su se odazvali našem pozivu za gostovanje. Vjerujemo kako će u narednom periodu u našem gradu nastupati još češće, a s obzirom dosadašnje nastupe sigurni smo kako će opravdati reputaciju najuspješnijeg omladinskog kazališta u BiH”, rekao je u ime DP “ORŠK” Narcis Rajić.

Dolaskom mladih glumaca iz Viteza posebno su oduševljeni učenici, te nastavno osoblje osnovnih škola, koji su u nekoliko navrata imale priliku gledati nastupe GKM Vitez.

Predstavu “Pipov tajni prolaz” Gradsko kazalište mladih Vitez do konca ovoga tjedna izvest će ukupno 5 puta, u Novom Travniku, Vitezu i Fojnici.