GKM Vitez predstavom “Pidžama za šestero” oduševio publiku u Neumu

Gradsko kazalište mladih Vitez proteklog je vikenda nastupilo u Neumu, gdje je izvelo svoju urenebesnu komediju “Pidžama za šestero”.

Povodom Svjetskog dana kazališta i Dana autizma, OO M HDZ BIH Neum, pozvao je GKM Vitez kako bi izveli predstavu u Neumu.

Prije predstave OO M HDZ BIH Neum je uz okupljene goste pustio plave balone u znak podrške osobama s autizmom, dana koji se obilježava 2. travnja.

Nakon puštanja balona odigrana je i kazališna predstava “Pidžama za šestero”, koja je nasmijala i oduševila sve gledatelje. Da je to tako potvrdio je dugi i gromoglasni pljesak, koji je ujedno bio i zahvala GKM Vitez na sjajnoj predstavi.

“Vjerujemo kako je ovo tek početak jedne uspješne suradnje. Zahvala našim prijateljima iz GKM Vitez koji su pomogli da od ideje dođemo do realizacije! Hvala i našem načelniku i mojim kolegama iz Mladeži, kao i svima onima koji su došli na predstavu, nasmijali se s nama i podržali nas”, kazala je nakon predstave Marija Raič-Matuško, predsjednica OO Mladeži HDZ BIH Neum.

Iz GKM-a Vitez uputili su zahvale na odličnom gostoprimstvu.

“Hvala našim domaćinima na iznimno toplom gostoprimstvu, prije svih Mariji, ali i načelniku općine Neum, njihovim suradnicima, kao i svima koji su došli na predstavu. Divno nam je bilo u Neumu i nestrpljivo čekamo sljedeći dolazak”, kazao ie Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

Predstava “Pidžama za šestero” rađena je u koprodukciji GKM Vitez i HKC Nova Bila. U predstavi igraju: Slaven Katava, Ivanela Brković, Bruno Grebenar, Iljana Budimir Trupina, Ana Gabrić i Matej Baškarad. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a grafičku pripremu radio je Borislav Sučić. Producenti predstave su Dragan Đido i Ivan Sajević.