GKM Vitez predstavom “Lude sedamdesete” oduševilo u Mošunju

Predstave Gradskog kazališta mladih Vitez ne prestaju oduševljavati publiku gdje god se igraju, a tako je bilo i na manifestaciji Mošunjsko ljeto, a ujedno i u okviru 2. Dana hrvatskog kazališta u BiH, na kojoj su članovi GKM-a Vitez igrali predstavu “Lude sedamdesete”, čiju režiju potpisuje upravo Mošunjanin, Bruno Grebenar, a po tekstu Ane Dragozet. 

“Lude sedamdesete” u Mošunju su izvedene pred oko tisuću posjetitelja, koji su tijekom predstave, a posebno na kraju burno aplaudirali i stojećim ovacijama pozdravljali na sceni glumice iz predstave. U predstavi su igrale Ivona Matošević, Berna Mišković, Antonela Lukić, Marija Gudelj i Elena Stojak.

Nakon što su nastupom oduševili publiku i struku na 15. Festivalu srednjoškolskog dramskog stvaralaštva Bosne i Hercegovine, u Konjicu, gdje su osvojili i četiri nagrade, te odličnog nastupa pred krcatom kazališnom dvoranom u Vitezu članovi ansambla predstave “Lude sedamdesete” GKM-a Vitez zabilježili su još nekoliko nastupa, među kojima u Žepču i Tomislavgradu. Sredinom kolovoza predstava “Lude sedamdesete” biti će izvedena na kazališnoj večeri u Retkovcima, gdje će GKM Vitez odigrati i predstavu “Prvo pa žensko”.

Prethodni članakZastupnici usvojili Zakon o predškolskom odgoju i obrazovanju
Sljedeći članakPredstava za djecu “Put po svijetu” u četvrtak u Vitezu