GKM Vitez: Predstava “Čistačice” večeras u Kazališnoj dvorani Vitez!

Nakon što je Federalni stožer civilne zaštite donio odluku kojom od danas prestaje zabrana rada kazališta, galerija, kina i drugih kulturnih institucija iz Gradskog kazališta mladih Vitez su odlučili odmah večeras odigrati predstavu “Čistačice” u Kazališnoj dvorani Vitez. Predstava je na rasporedu u 19 sati.

S obzirom na donesenu novu dopunjenu naredbu, s primjenom do 30. svibnja, kojom se dopušta javno okupljanje u zatvorenom prostoru uz osiguranje 10 metara četvornih prostora po osobi i poštivanje epidemioloških mjera, iz GKM-a Vitez su naglasili kako će večerašnjoj predstavi moći nazočiti maksimalno 40 osoba. Posebno su istaknuli.kako su svi posjetitelji dužni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera, zbog vlastite, ali i sigurnosti svih ostalih.

Gradsko kazalište mladih Vitez vjerojatno je i prvo kazalište u BiH koje će večeras odigrati predstavu, nakon dvomjesečne stanke zbog pandemije koronavirusa.

“Dragi naši, s radošću vas želimo informirati kako naše kazalište danas ponovno otvara svoja vrata. Večeras, s početkom u 19 sati, za vas igramo predstavu “Čistačice”! Broj mjesta je ograničen, tako da svi koji žele mogu, do popune slobodnih mjesta, rezervirati svoje mjesto porukom na našu facebook stranicu ili e-mail: gkm@vitez.info”, poručili iz iz GKM-a Vitez.