GKM Vitez odigrao i predstavu “Lova iz snova” pred 40 posjetitelja

Gradsko kazalište mladih Vitez proteklog je petka za svoju vjernu publiku izvelo predstavu “Lova iz snova”. Predstava je odigrana u Kazališnoj dvorani Vitez, pred 40 posjetitelja.

Uz poštivanje svih propisanih mjera predstavi nije moglo nazočiti više posjetitelja, ipak iz GKM-a Vitez kažu kako će nastojati omogućiti svima onima koji žele gledanje predstava koje su im na repertoaru. Kroz narednih mjesec dana trebali bi ponuditi i dvije nove premijere.

“Svakog vikenda igrat ćemo jednu od predstava s našeg repertoara. Uskoro ćemo publici predstaviti i naše dvije premijere. Nadamo se dodatnom popuštanju mjera i radujemo se trenutku kada će naša dvorana ponovno moći biti krcata. Sada se prilagođavamo propisanim mjerama od strane Federalnog stožera civilne zaštite, iako ne vidimo da kazalište može ugroziti više zdravlje posjetitelja, nego neke druge aktivnosti. Dapače”, poručili su iz Gradskog kazališta mladih Vitez.

Predstava Lova iz Snova vodi nas u ‘tunel’ studentskog života. Studenti povijesti, solo pjevanja i teologije rješavaju emotivne i financijske drame koje su ih pogodile. Vrlo brzo njihovoj drami pridružuje se nova stanarka – frizerka. U nizu zamršenih odnosa situacija postaje gotovo irealna kada se pojave Hanibal i Neron. Tko su oni i otkud oni u stanu ne znaju ni sami likovi, ali nakon spoznaje postaju žedni za novcem što dovodi do novih peripetija u odnosima i čitavu radnju postavlja vrlo komičnom.

Režiju predstave potpisuje Marko Mirković, koji je i autor teksta pisanog po motivima predstave „Hanibal podzemni“ Hrista Bojčeva. U predstavi igraju: Sunčica Strukar, Franko Bralo, Minela Salkić, Nikola Lujić, Ines Pavlović i Robert Šafradin. Asistent režije je Bruno Grebenar, izvršni producent Ivan Sajević. Grafičko oblikovanje potpisuje Borislav Sučić, a na tehnici su Monika Maros i Sara Šantić.

Prethodni članakNovim putevima – “Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu”!
Sljedeći članakFOTO: Caffe bar “Piano” – vaše omiljeno mjesto u novom sjajnom ruhu