GKM Vitez i ”Put po svijetu” u nedjelju na sceni Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru

Gradako kazalište mladih Vitez ovoga vikenda, točnije u nedjelju, 20. veljače predstavom ”Put po svijetu” nastupa na sceni Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru.

Putovali biste, ali ne znate kamo?! Ne znate kako?! Ne znate s kim?! Onda, svoje mališane pod ruku i pravac u Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru na novu uzbudljivu teatarsku putešestviju Gradskog kazališta mladih Vitez.

Dječja predstava “Put po svijetu” bit će izvedena u nedjelju, 20. veljače 2022. godine, s početkom u 17,00 i u 19,00 sati, a ulazak je besplatan.

Predstava “Put po svijetu” je nova igrarija nastala pod “užarenim čekićem” viteških kazalištaraca. Vodi nas u svijet gdje samo dječja mašta može doći i gdje je sve moguće – pa i to da se čitava planeta proputuje na malom zelenom romobilu. Mnoštvo pjesme, plesa, igre ima jednu svrhu – stvoriti četiri najbolja prijatelja, a njihovo prijateljstvo učiniti nezaboravnom životnom avanturom.

Predstava “Put po svijetu” GKM Vitez, sigurni smo, osvojit će mnoga dječja srca. Namijenjena je djeci školskog uzrasta, ali u ovom avanturističkom kazališnom činu jednako uživaju i odrasli.

Na sceni se igraju Bruno Grebenar, Nikola Matković, Marko Mirković i Ana Gabrić. Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Todeta Nikoletića. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević. Grafičko oblikovanje plakata potpisuje Borislav Sučić.

Gostovanje Gradskog kazališta mladih Vitez organizira se u okviru projekta HNS PLUS koji provodi Hrvatski narodni sabor BiH u suradnji s HNK Mostar.

Ulaz je besplatan, a obvezna je rezervacija ulaznica na broj 036/446 024 ili porukom preko Facebook ili Instagram stranice HNK Mostar.