GKM Vitez i predstava “Ugovor” oduševili publiku u Popovači u sklopu Europske noći kazališta

Gradsko kazalište mladih Vitez je i ove godine Europsku noć kazališta obilježilo igrajući predstave u dvije države, Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj.

Dok je u petak navečer, 18.11. u Jankovićima odigrana predstava “Pidžama za šestero”, drugi ansambl GKM-a VItez je već u subotu navečer gostovao u Popovači, koja se i ove godine uključila u obilježavanje Europske Noći kazališta, uz tradicionalno gostovanje Gradskog kazališta mladih iz prijateljske Općine Vitez, ovoga puta s kazališnom komedijom “Ugovor”.

Riječ je o višestruko nagrađivanoj predstavi koju je režirao i adaptirao Marko Mirković, a izvršni producent je Ivan Sajević. U predstavi su igrali: Emin Šahdan, Leo Lukić, Ivan Žuljević, Iva Šakić, Hanka Salkić i Pavla Plavčić.

Mladi kazalištarci svojom su izvedbom oduševili popovačku publiku, koja je imala priliku na iznimno humorističan način saznati kako se jedan sasvim običan dan na poslu može pretvoriti u noćnu moru.

Ulaz je za sve posjetitelje bio besplatan, a prigodno ih je tom prilikom, najavljujući izvođače, pozdravio gradonačelnik Popovače, Josip Mišković, koji se, zajedno sa svojim suradnicima, pridružio mladim Vitežanima u posjetu ‘Crnoj rodi’ na ulazu u Park prirode Lonjsko polje u Osekovu organiziranom u okviru njihova gostovanja u Popovači. Domaćini su prigodnim poklonima darivali mlade glumce iz Viteza, ali im bili i na raspolaganju sve vrijeme njihovog posjeta, na čemu su im iz GKM-a Vitez najsrdačnije zahvalili.