GKM Vitez i “Lude sedamdesete” upotpunili Božić u kraljevskom gradu Jajcu

Tijekom prosinca u Jajcu se održava adventska kulturna manifestacija “Božić u kraljevskom gradu”. Manifestacija je u tijeku, a ove godine program je svojim nastupom upotpunilo Gradsko kazalište mladih Vitez. 

Viteški kazalištarci publici u Jajcu predstavili su se predstavom “Lude sedamdesete”, koja je i ovoga puta pobrala simpatije i dugotrajan pljesak publike. 

Ansambl predstave koji sačinjavaju Ana Maros, Antonela Lukić, Berna Mišković, Elena Stojak i Ivona Matošević nasmijale su publiku do suza, a svoje zadovoljstvo nije krio ni redatelj predstave Bruno Grebenar, koji je ovoga puta bio zadužen za tehniku. Predstava “lude sedamdesete” rađena je po tekstu mlade članice GKM-a Vitez, Ane Dragozet, e među brojnim festivalskim nagradama za najbolju predstavu i uloge, nalaze se i one za najbolji dramski tekst. 

Uz još nekoliko igrokaza koji su pšredviđeni za ovu godinu, iz GKM-a Vitez su najavili završni događaj, kojim namjeravaju zaključiti kalendarsku godinu, a koji će biti održan 27. prosinca.