GKM Vitez i “Lova iz snova” još jednom oduševili publiku u Bjelovaru

Gradsko kazalište mladih Vitez po drugi put je, u nepuna dva mjeseca, nastupilo u Bjelovaru s predstavom “Lova iz snova”. Usprkos tomu što je publika u Bjelovaru ne tako davno imala priliku pogledati ovu predstavu, dvorana je ponovno bila puna, a viteški kazalištarci još jednom su pobrali gromoglasan pljesak i ovacije domaće publike.

“Prekrasno je bilo ponovno biti u Bjelovaru i nastupiti pred ovom divnom publikom. Hvala dragim prijateljima iz Bjelovarskog kazališta na sjajnom gostoprimstvu i nestrpljivo čekamo novi susret”, poručili su iz GKM-a Vitez.

Svoje oduševljenje ne kriju ni u Bjelovaru.

“Hvala divnoj ekipi iz Gradskog kazališta mladih Vitez što su nas ponovno oduševili divnom predstavom, ali i zanimljivim i kreativnim druženjem do kasno u noć s našim mladim glumcima. Bilo je priče, igre, pjesme i smijeha. Ostat će u divnom sjećanju iščekujući naš ponovni susret”, poručili su iz Bjelovarskog kazališta.

Predstava “Lova iz snova” GKM-a Vitez u Bjelovaru je izvedena u sklopu 11. Noći kazališta, koja se obilježava u brojnim europskim državama.