GKM Vitez i hit predstava “Taximetar” uskoro u Münchenu, ulaznice u prodaji

Hit predstava “Taximetar” početkom 12. mjeseca bit će odigrana u Münchenu. Predstava je na rasporedu u subotu, 2.12. 2023. godine, s početkom u 20,00 sati na adresi Am Laimer Anger 2, 80687 München.

Ulaznice možete kupiti online na sljedećem linku https://www.eventim-light.com/de/a/5b28f013bb0a4d04c778d66b/e/6521972e4b070869ec1c19d4

“Taximetar” će biti odigran u sklopu prvih kazališnih dana u Münchenu, u organizaciji Matice hrvatske München i Hrvatskog teatra “Maska” iz Münchena.

Predstava “Taximetar”, rađena je u koprodukciji GKM Vitez i Hrvatskog kazališta Travnik, a oduševljava publiku gdje god se igra. U predstavi igraju profesionalni glumci, Matej Baškarad i Marko Mirković.

O predstavi “Taximetar: Roman je taksista u drugom poluvremenu svog života koji je potonuo u prosjek. Njegov život uzburka “nužna reforma taxi sustava” te niz događaja iz prošlosti. Život u taksiju, upoznavanje raznih profila ljudi te suočavanje sa surovom realnošću Romana prisilili na preispitivanje vlastitog života i životnih odluka. Publiku očekuje niz zaplete i komičnih situacija dok se u Romanovom taksiju vozi mnoštvo različitih karaktera, od konceptualnog umjetnika preko tajanstvene dame koja to nije, novopečenog japija i bivšeg pankera, neiskusnog svećenika, pasioniranog demonstranta, starog, usamljenog profesora marksizma te drugih likova kroz koje se zrcale problemi i frustracije vremena u kojem živimo.