Galaxy Invest d.o.o. traži call agente za rad u Vitezu i Banja Luci

NU našu redakciju stigao je oglas za posao, koji je raspisala kompanija Galaxy Invest d.o.o. Oglas prenosimo u cijelosti. 

Galaxy Invest d.o.o. kao kompanija koja u Bosni i Hercegovini uspješno posluje od 2011. godine traži call agente za rad u Vitezu i Banja Luci. Ako tražite dobar posao gdje vlada prijatna radna klima i gdje postoje nove prilike sa odličnom platom, onda ste kod nas na pravom mjestu.

Vaši zadaci:● Održavanje postojećih klijenata● Organizacija termina ● Osvajanje novih klijenata

Vaš Profil:● Zadovoljstvo u kontaktu sa ljudima ● Izražene komunikativne sposobnosti na njemačkom jeziku ● Opšte znanje ● Dobra orijentacija prema klijentima

Vaše sposobnosti:● Timski rad● Pouzdanost● Empatija● Komunikacijske vještine

Naša ponuda:● Mogućnost visoke zarade ( 1 000KM – 1 500KM )● Intenzivna obuka i adekvatan trening ● Različite aktivnosti● Atraktivni uslovi za rad u modernoj infrastrukturi● Dobro radno okruženje● Lične perspektive i prilike za razvoj u društvu● Mogućnost za uspjeh radi kvalitetnog zajedničkog rada

Radujemo se Vašem kontaktu•  Sve prijave i CV isključivo na njemačkom jeziku, šaljite na email adresu: h.delic@galaxy-invest.net ili javite se telefonski na: 065-593-584, 066-492-949.

Prethodni članakNovi poštanski ured HP Mostar u Posušju
Sljedeći članakU nedjelju predstava za djecu: “Ježeva kućica” Bjelovarskog kazališta u Vitezu