Frizerski salon “Anita” zablistao u novom ruhu i na novoj adresi

Frizerski salon „Anita“ od početka listopada zasjao je u novom ruhu. Na novoj lokaciji u Etno selu “Čardaci” u Vitezu, po najnovijim svjetskim standardima i u potpuno novom poslovnom prostoru, namjenski uređenom za obavljanje ove djelatnosti, započeo je s radom moderno uređen salon koji je u vlasništvu Anite Jukić, mlade i ambiciozne frizerke koja je u ovom poslu već dugi niz godina.

Najprije kao dio tima svjetskog brenda Schwarzkopf, Anita je vremenom gradila frizersko iskustvo. Na svjetski priznatoj ASK Akademiji provela je nekoliko godina kroz koje je prošla niz edukacija, seminara te uspješno gradila uz svjetski poznata imena svoje ime i brend u frizerskom svijetu.

Koliko je Anita ulagala u svoje znanje govori i podatak da je jedna od rijetkih na ovom prostorima koja ima zvanje frizer-specijalista.

“Prije tri godine ostvarila sam svoj prvi cilj, a to je otvorenje manjeg salona. Kako je posao rastao tako su rasle i želje i apetiti, pa smo došli na ideju da otvorimo veći i moderniji frizerski salon koji je u skladu sa svjetskim strandardima”, kazala je Anita za Drukčiji radio.

Velike zasluge za dugogodišnji uspješan rad pripada i djelatnicama salona Ivani Lauš i Valentini Filipović koje posjeduju ljubav za rad s ljudima, a uz timski rad posao obavljaju stručno i iza njega stoje!

“Dugogodišnjim radom i iskustvom stekli smo povjerenje i podršku naših stalnih klijenata i sigurna sam da ćemo zajedničkim snagama, znanjem i iskustvom i u budućnosti pomicati granice kreativnosti i vrhunskih usluga u svom poslu”, kazala je vlasnica salona.

Svoj termin u frizerskom salonu “Anita” možete rezervirati već danas na broj mobitela 063/ 333-413 ili možete poslati poruku na službenu Facebook stranicu salona.