Frama Vitez završetak službenog dijela framaških susreta i početak ljetne pauze obilježila druženjem s Framašima iz Guče Gore

Frama Vitez već tradicionalno završetak službenog dijela framaških susreta i početak ljetne pauze obilježava uz roštilj i sportsko rekreativno druženje.

Tako je bilo i ove godine, doduše nešto kasnije nego proteklih godina zbog pandemije koja je svima u manjoj ili većoj mjeri poremetila raspored i planove.

“Usprkos svemu nastojali smo ostati aktivni u onoj mjeri koliko nam je dopuštala novonastala situacija. U duhu bratstva nastojali smo ovogodišnje druženje proširiti te smo u goste pozvali Framaše iz Guče Gore, a oni su se rado odazvali i na taj način obogatili ovaj susret. Na taj način smo obnovili stara prijateljstva i stvarali nova te se još više zbližili sa susjednom Framom. Susret smo proveli igrajući odbojku te uz pjesmu. Naše veselo druženje završili smo zajedničkom večerom”, poručili su iz viteške Frame.

Iako su ovim druženjem završili službeni dio framaških susreta, kako kažu, nastojat će se i dalje tijekom ljeta susretati i družiti igrajući odbojku. Bravo za naše Framaše!

Prethodni članakVIDEO: Prijedlog novog ulaza u svetište Gospe Žalosne – Kalvariju
Sljedeći članakFadil Novalić hospitaliziran na Klinici Podhrastovi