Frama Vitez ove godine premijerno organizira “Dječje ljeto”

Frama Vitez ove godine premijerno održava dječje ljeto. Viteški Framaši sljedeći vikend izdvajaju za druženje s djecom i organiziranje prikladnih igara i predavanja za djecu dobi od šest do dvanaest godina.

Program počinje jutarnjom misom u subotu i dolazak djece je predviđen do 7:45 sati. U subotu druženje traje do 15 sati. U nedjelju nastavljaju s druženjem od 10 sati te je dolazak djece predviđen do 9:45 sati.

“Večernja misa je kraj dvodnevnog programa te na misu pozivamo i roditelje djece da kroz molitvu završimo dvodnevni program. Kroz ta dva dana djeci će biti osigurana užina i ručak, a također trebamo napomenuti da djeca sa sobom ponesu i rezervnu odjeću u slučaju da se uprljaju i slično”, najavili su iz Frame Vitez.

Prijave možete izvršiti u župnom uredu ili putem Facebook i Instagram stranica do petka do 12 sati. U prijavi potrebno je navesti ime i prezime djeteta, datum rođenja djeteta te kontakt broj jednog roditelja. Potrebno je uplatiti i participaciju koja iznosi 10 KM.

“Iskreno se veselimo lijepom druženju s djecom i nadamo se što većem odazivu. Mir i dobro!”, poručili su iz Frame Vitez.