FOTO/VIDEO: U FCBiH održan 8. Božićni koncert

Osmi put zaredom gospodarstvenici Viteza, ovaj put skupa s Veleposlanstvom Republike Hrvatske u BiH, svojim sugrađanima ali i građanima s područja cijele Srednjobosanske županije, darovali su vrhunski glazbeni ugođaj.

Naime, daruju im Božićni koncert, s vrhunskim izvođačima, uglavnom iz Republike Hrvatske. Tako je bilo i ove godine kada su u nedjelju navečer u prepunoj Kongresnoj dvorani Franšiznog centra u Vitezu gostovali popularni Goran Karan i Danijela Pintarić.

Bogat i raznolik repertoar i vrhunsko izvođenje oduševili su prisutne, među kojima su bili i brojni uglednici gospodarskog, kulturnog, vjerskog, sportskog… života, te visoki dužnosnici svih struktura vlasti općina, Srednjobosanske županije i Federacije BiH, na čelu s predsjednikom Federacije, Marinkom Čavarom.

Ovaj put, koncertu su bili prisutni i nadbiskup Vrhbosanski, uzoriti kardinal Vinko Puljić i papinski nuncij, nadbiskup Luigio Pezzuto, te veleposlanik Republike Hrvatske u BiH, Ivan del Vechio. A njihov dolazak na Božićni koncert, nedvojbeno je, i priznanje vrijednik viteškim gospodarstvenicima, i Vitežanima uopće, za sve ono što već godinama rade i čine na dobrobit svoga grada i šireg područja, na dobrobit svih koji građana koji  na tom području žive.

Pred početak koncerta, sat i pol lijepog glazbenog događaja i ugođaja, prigodnim čestitarskim, ali i božićnim porukama, okupljenim su se obratili veleposlanik RH, Ibvan del Vechio, uzoriti kardinal Vinko Puljić i papinski nuncij,  nadbiskup Luigio Pezzuto.