FOTO: Završeno natjecanje srednjih škola u Studiji slučaja u organizaciji Sveučilišta ‘Vitez’

U organizaciji Sveučilišta/Univerziteta „Vitez” Travnik u Travniku je održano natjecanje u rješavanju Studije slučaja na kojem je svoje radove predstavilo devet srednjih škola iz KSB i Ze-Do kantona.

Timovi iz svih srednjih škole su prezentirale svoj pristup rješavanju ekonomskog problema iz područja Marketinga što je žiri na čelu sa prof.dr. Kadrijom Hodžićem, prorektorom za nastavu na Sveučilištu/Univerzitetu”Vitez” Travnik ocjenjivao koristeći kriterije koje koriste sve visoko obrazovne institucije u Europi.

Po završetku svih prezentacija, žiri je odlučio da je Mješovita srednja škola „Gornji Vakuf” najbolje riješila zadani problem i dodijelilo im prvu nagradu, besplatno školovanje za cijeli tim u iznosu od 10.000,00 KM. Drugoplasirana Mješovita srednja ekonomsko ugostiteljska škola Travnik je nagrađena laptopom dok su treće mjesto podijelile Srednja škola „Ivan Goran Kovačić” iz Kiseljaka i Srednja ekonomska škola „Zenica”, čiji su članovi tima nagrađeni putovanjem na Jadransku obalu.

Sveučilište/Univerzitet”Vitez” Travnik uskoro priprema natjecanja iz informatike i debatnih klubova na kojem očekuje sudjelovanje velikog broja srednjih škola iz KSB i Ze-Do kantona.

{gallery}drustvo/svevi_natjecanje{/gallery}