FOTO: Započela izgradnja konobe i četvrte, najluksuznije kućice u Etno selu “Dolina sreće”

Nakon što je spektakularno otvoreno Etno selo “Dolina sreće”, dojmovi se nisu ni slegli, a ovaj prekrasni turistički kompleks krenuo je s pripremom novih sadržaja.

Kako je i najavljeno na svečanom otvorenju, započela je izgradnja četvrte kućice, do sada najluksuznijeg apartmana, koji će u krovu imati bazen. Također, započelo se i s izgradnjom konobe, koja će svim posjetiteljima ponuditi dodatni i kvalitetan sadržaj, a sigurno će postati omiljena destinacija mnogima.

Vlasnik ovoga turističkog bisera je Vitežanin Ivan Jukić – Prse, koji je za portal Vitez.info potvrdio kako će nastaviti i dalje investirati u ovaj prekrasni kompleks. “Izgradnjom još jedne luksuzne kućice, ali i konobe koja će biti uistinu jedinstvena ispunjavalo ono što smo i obećali. Nastavit ćemo i dalje graditi, u planu je i jedan svadbeni salon, a ima i još nekoliko ideja, koje ovoga puta ipak ne bih otkrivao. Javnost će biti upoznata o svim planovima blagovremeno, putem naših stranica na društvenim mrežama, ali i portala Vitez.info koji je od samog početka prati Dolinu sreće i naš je medijski partner. Moram naglasiti kako sam ugodno iznenađen interesom gostiju i sretan sam što smo uz neke uistinu odlične sadržaje na području naše općine i mi doprinijeli da Vitez bude prepoznatljivo mjesto na turističkoj karti Bosne i Hercegovine”, kazao je za naš portal Ivan Jukić.

Tijekom proteklih dana redakcija portala Vitez.info posjetila je Etno selo “Dolina sreće” i uvjerila se kolika potražnja gostiju vlada za sadržajima koji se nude. Prilikom jedne od posjeta nekoliko gostiju se moralo zadovoljiti samo šetnjom kroz “Dolinu sreće”, jer su kućice bile već ranije iznajmljene. Apartmani su od otvorenja uglavnom iznajmljeni, a unajmiti se mogu cjelodnevno ili na tri sata.

U fotogaleriji donosimo nekoliko fotografija s početka gradnje nove luksuzne kućice i konobe u etno selu “Dolina sreće”.

Prethodni članakVITEZ: Derubis yachts za mjesec dana kreću sa proizvodnjom luksuznih kamp prikolica
Sljedeći članakReprezentacija BiH večeras protiv Poljske u borbi za nove bodove