FOTO: Vrijedna pomoć sportskih kladionica “Bet live” i “Petica plus” žrtvama poplava

Radnici sportskih kladionica “Bet live” i “Petica plus” vikend su proveli u najugroženijim područjima u našoj zemlji i vrijednim donacijama pomogli žrtvama poplava.

Tako su kombiji ovih sportskih kladionica na čelu s direktorima Goran Jozipovićem, Ivanom Lovrićem i direktoricom marketinga Majom Krištom Gudelj stigli u Odžak, Maglaj i Bijeljnu. Kako su kazali, najbitnije je da su paketi s osnovnim životnim namirnicima, hranom za djecu i sredstvima za higijenu, u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća maraka, stigli u prave ruke.

“Sportske kladionice “Bet live” i “Petica plus” uvijek su bile i ostale društveno odgovorne firme i uvijek smo pozitivno odgovarali na učešća u humanitarnim akcijama. Pored nastradalih naselja u Maglaju i Bijeljeni, donacije smo uručili i Crvenom križu u ovim gradovima te “Kući nade” u Odžaku”, kazala je za Fenu Maja Krišto Gudelj.

Iz sportskih kladionica “Bet live” i “Petica plus” naglasili su kako je ovo samo početak humanitarne akcije, te da će ugoržnim od poplava pomagati i u tijekom ovoga tjedna, ali i kroz lipanj.