FOTO: Vitežani snimali spot “Happy Vitez”

Nekoliko stotina Vitežana sudjelovalo je u završnom snimanju spota “Happy Vitez”, koje je održano jučer na Gradskom trgu u Vitezu. Ideju su u djelo pretvorili Športsko plesni centar “Let’s dance forever” i Udruga mladih “Enter” Vitez, uz potporu Foto studio “Brzoka” i portala “Vitez.info.
“Jako puno energije smo uložili kako bi snimili što više kadrova. Na žalost, nismo mogli ni obuhvatiti sve, jer zbilja ima jako puno toga, ali opet ponudili smo priliku svima da nam se pridruže na završnom snimanju. Veselimo se završnom materijalu, a s obzirom na količinu snimljenog materijala mogli bismo izmontirati bar desetak spotova”, kazala je za Fenu Dragana Brkić, voditeljica ŠPC “LDF” Vitez.

U završnom spotu javnost će imati priliku vidjeti viteške sportaše, plesače, glumce, školarce, vatrogasce, slučajne prolaznike.

“Snimanje traje već nekoliko dana, uključili smo velik broj organizacija i pojedinaca koji su pokazale interes i kontaktirali nas. Vjerujemo kako ćemo dobiti odličan završni materijal, koji će na neki način biti i fantastična promocija Viteza i dijela onoga što Vitez nudi. Hvala svima koji su prepoznali našu ideju i uključili se u njenu realizaciju”, rekao je Ivan Sajević.

Iz ŠPC “LDF” i Udruge mladih “Enter” naglasili su kako će već u mjesecu lipnju ponuditi još jedan zajednički projekt, veliko plesno natjecanje koje će u Vitezu okupiti više od tisuću plesača.