FOTO: Vitežani osvojili četiri medalje na Balkanskom prvenstvu!

altNovi veliki uspjeh ostvarili su karataši Mladosti iz Viteza u petak, 16. ožujka 2012. godine, na Balkanskom prvenstvu u karateu, koje se održava u Herceg Novom (Crna Gora).

Na ovom natjecanju nastupilo je sedam (7) karataša iz Karate kluba “Mladost” Vitez, koji su ujedno i reprezentativci BiH. Zlatnu medalju na ovom prvenstvu osvojio je Nedim Bektaš, a brončane medalje osvojili su Adnan Hurem, Arnes Zahirović i muški kata tim Karate kluba „Mladost”, potvrđeno je za vitez.info iz Karate kluba “Mladost”.

Na prvenstvu je sudjelovalo 12 zemalja: Slovenija, Srbija, Makedonija, Grčka, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Mađarska, Rumunija, Turska i Cipar .

Šef stručnog stožera Karate kluba „Mladost”, Aldin Adilović, je izjavio za vitez.info kako je prezadovoljan rezultatima i ponosan na svoje karataše koji su dostojanstveno predstavili Bosnu i Hercegovinu na jednom ovako jakom prvenstvu te omogućili da se himna BiH čuje i izvan granica naše zemlje.

Koristimo priliku čestitati karatašima i trenerima KK „Mladost” na odličnom rezultatu te im želimo još puno sreće, uspjeha i medalja u budućem radu.