FOTO: Vitežani i Bugojanci najbolji

Titulama najboljih u Srednjobosanskoj županiji okitili su se mladi nogometaši NK „Sport prevent“ iz Bugojna (trener Nijaz Zukić) u pred pionirskoj konkurenciji i NK Vitez (trener Robert Perković)) u konkurenciji pionira.

Mladi Bugojanci su u finalnom susretu nadigrali i pobijedili vršnjake NK Vitez (trener Goran Babić), rezultatom 4 : 1, dok su pioniri NK Vitez uvjerljivo s 3 : 0 pobijedili selekciju Škole nogometa „Bubamara“ (trener Salih Salihović) iz Travnika.  Sva tri gola za Vitežane postigao je talentirani Mateo Ramljak.

Finale i borbu za titulu najboljih NK „Sport prevent“ i NK Vitez u pred pionirskoj, te NK Vitez i ŠN „Bubamara“ u pionirskoj konkurenciji, izborili su prvim mjestima u grupama u kojima su se natjecali. Pobjednici su stekli pravo nastavka natjecanja i razigravanja za prvaka na razini NS federacije BiH.

Sudili su bez zamjerke Antonio Tomić (Kiseljak), Toni Mamuša (Novi Travnik) i Bakir Softić (Travnik). Medalje i pokale najboljim podijelili su dopredsjednik i predsjednik NS Srednjobosanske županije, Naim Softić i Ivan Frljić, dok su napitke i voće svim sudionicima osigurale viteške tvrtke „Klas“ d.o.o. i „Vujevic kompani“