FOTO: Veličanstvena “Večer dobrih (d)jela” u Vitezu – nastupio i Mate Bulić!

Humanitarna večera pod nazivom “Večer dobrih (d)jela”, koja je dio projekta akcije za kupovinu mamografa Domu zdravlja Vitez, okupila je u salonu “Buba commerce” u Vitezu više od 450 posjetitelja, koji su kupovinom ulaznice po cijeni od 30 KM dali svoj doprinos u prikupljanju potrebnog iznosa.

Goste je u ime Udruge “Svjetlo” iz Viteza, koja je pokrenula humanitarnu akciju, pozdravila predsjednica Dragica Jurčević, a u ime Doma zdravlja članovima ove udruge, kao i svima koji su se uključili u akciju zahvalio se ravnatelj ove ustanove dr. Boško Pavlič.

Posjetitelji su imali priliku i kupovinom rukotvorina i umjetničkih djela pomoći ovu akciju, a posebnu pažnju su privukle dvije slike prerano preminule umjetnice iz Viteza, Josipe Bralo, koje su za iznos od 2000 KM, odnosno 500 KM kupili viteški poduzetnik Pero Gudelj, odnosno zamjenica ministra obrane BiH, Marina Pendeš, koja je i ambasadorica cjelokupnog projekta.
Velik doprinos u organizaciji ove humanitarne večere dala je obitelj Jurčević sa svojim poduzećima Buba commerce i mesnom industrijom Jurčević. Humanitarnu večeru su pomogla i brojna druga poduzeća i pojedinci, među kojima Vesna Gudelj, Carlsberg BH, Mepas Široki Brijeg, Marcafe Kiseljak, Sarajevski kiseljak, Stock BH, VIP Boro Ramljak, poduzeće BTG Tomislavgrad, Alojz Mlakić, Žana Čerkez te osoblje salona Buba commerce.

Posjetitelje je razveselila i informacija ministra zdravstva Srednjobosanske županije, Nike Grubešića, da je na prijedlog ovoga ministarstva Vlada SBŽ donijela odluku o izdvajanju 5000 KM za ovu akciju.

Erupciju oduševljena izazvao je Mate Bulić, kao gost iznenađenja, koji je svojim dolaskom iznenadio sve nazočne. Bulić je istaknuo kako će ponovno doći u Vitez sa jednim od svojih kumova, Markom Perkovićem ili Miroslavom Škorom, ukoliko se u predviđenom roku ne prikupi dovoljno sredstava za kupovinu mamografa Domu zdravlja Vitez.

U revijalnom dijelu programa nastupili su vokalni solista Toni Damjanović, solo pjevačica Marijana Grabovac, Viteški akordi, Jelena Grebenar, orkestar harmonika, tamburaški sastav HKD Napredak iz Viteza te Authentic bend koji je posjetitelje zabavljao do dugo u noć.

djela2djela3djela4djela5djela6djela7djela8djela9djela91djela92djela93djela94djela95djela96djela97djela98djela99djela991