FOTO: Veličanstven, pobjednički skup HDZ-a BIH u Vitezu

U dvorani Hrvatskog doma u Vitezu održan je središnji skup HDZ-a BiH za lokalne izbore u nedjelju. Više od 600 posjetitelja u dvorani, a još minimalno toliko ispred Hrvatskog doma u Vitezu, pozdravilo je kandidate HDZ-a BIH za lokalne izbore, predvođene načelnikom Vladom Alilovićem, nosteljom liste Franjom Rajkovićem, na čelu s predsjednicom OO HDZ BIH Vitez, Marinom Pendeš.

Marina Pendeš je izrazila zadovoljstvo što je posljednjeg dana predizborne kampanje, kada se održava velik broj skupova, predsjednik HDZ-a BIH Čović došao u Vitez i samim time poslao jaku poruku.

Nazočne je kratko pozdravio i Pero Gudelj, vlasnik poduzeća FIS Vitez, koji je dao bezrezervnu potporu Vladi Aliloviću, te naglasio kako uz HDZ BIH planira u narednom periodu uposliti još 1000 djelatnika. Dodao je kako nema dileme da će Vlado Alilović obnašati svoje zadaće kvalitetno, jer će imati na raspolaganju pomoć svih članova HDZ-a.

Vlado Alilović se zahvalio na potpori koju mu je pružio najveći broj stranaka s hrvatskim predznakom, HSS-NHI, HČSP, HSP te stožerna hrvatska stranka, HDZ BIH. Alilović je istaknuo da ne vidi tko može bolje skrbiti o gospodarstvu, kulturi, sportu, zdravstvu, prosvjeti, braniteljskoj populaciji, mjesnim zajednicama…od ljudi koji su na listi HDZ-a BIH i koji su već godinama najuspješniji u oblastima kojima se bave.

Skup je pozdravio i Franjo Rajković, nositelj liste HDZ-a BIH za općinsko vijeće te izrazio zadovoljstvo što se nalazi na čelu najkvalitetnije liste za OV. Posebno je naglasio kako će u novom mandatu HDZ BIH, kao pobjednička stranka, te najveći broj vijećnika u OV i načelnikom Vladom Alilovićem nastojati još više raditi za dobro svih stanovnika općine Vitez.

Skupu je nazočilo visoko izaslanstvo stranke na čelu sa dr. sc. Draganom Čovićem. U vrlo nadahnutom govoru dr. Čović pozvao je na jedinstvo i na izlazak na izbore, te je kazao kako ne sumnja u pobjedu Vlade Alilovića i HDZ-a BiH.

U zabavnom djelu nastupili su Viteški akordi i Ivo Jandrić, koji su svojim pjesmama izmamili suze kod nazočnih. Publiku je zabavio i nastup HKD ”Napredak”, skupina Hrvatska žena i Krčevljani, te Pere Gudelja i Focus benda.