FOTO: Uz druženje novinara i gospodarstvenika obilježen Dan EKO-FIS Vlašića

EKO-FIS VlašićSvjetski dan turizma 27. rujna tradicionalno je i Dan EKO-FIS Vlašića. I ove godine je EKO – FIS Vlašić bio ponosan domaćin i ugostio predstavnike medija iz cijele BiH, udruga ljubitelja prirode, lokalne i turističke zajednice, a sve s ciljem promocije i unaprjeđenja bh. turističke ponude, s naglaskom na planinski turizam.

O planovima, razvoju, stvaranju boljeg i kvalitetnijeg ambijenta inkorporiranog  u prirodu Vlašića, tijekom press konferencijie govorili su  zamjenik načelnika Općine Travnik Semin Konjalić i direktor Turističke zajednice Srednjobosanske županije Nihad Korić, te Pero Gudelj, direktor i vlasnik poduzeća FIS doo. Ako dodamo i video prezentacije o brojnim aktivnostima EKO – FIS Vlašića i izuzetno aktivne i kreativne Udruge građana „Vlašić Planet života“ na čelu sa Samerom Dolovcem, nazočni su, dobili istinske dojmove o postojećim  potencijalima planinskog turizma u našoj zemlji.

Dan EKO – FIS protekao je u natjecateljskom duhu i druženju na toplom planinskom suncu

U pravljenju gulaša natjecale su se četiri ekipe, a uz  teniske susrete odigran je i atraktivan malonogometni turnir. Kako to i biva, pobjednici natjecanja dobili su odličja i nagrade, kao uspomenu na zaista prelijep planinski dan.

Ljubitelji aktivnog odmora iskoristili su brojne sportske poligone EKO – FIS Vlašića, a domaćini su iskoristili priliku uputiti poziv na Dan EKO-FIS Vlašića 2012. godine.

{gallery}gospodarstvo/eko_fis{/gallery}