FOTO: Uspješno završen 11. međunarodni memorijal “Miroslav Bekavac Beki”

Memorijal

Stolnoteniski klub “CM” Vitez organizirao je, u nedjelju 12. svibnja 2019. godine, 11. međunarodni memorijalni turnir za rekreativce “Miroslav Bekavac – Beki”, na spomen čovjeku koji je ostavio neizbrisiv trag u stolnoteniskom sportu, a time “zadužio” i mlađe naraštaje stolnotenisača.

Ovogodišnji memorijal službeno je otvorio Zvonko Bekavac, brat pokojnog Miroslava, te svima prenio pozdrave u ime obitelji Bekavac. Minutom šutnje odana je počast Miroslavu Bekavcu Bekiju, ali i svim ostalim stolnotenisačima koji su bili dio ovoga kluba, kao i svih prethodnih memorijala.

Na ovogodišnjem memorijalu nastupilo je ukupno 85 natjecatelja, a prvo mjesto u kategoriji muškaraca do 39 godina osvojio je Aladin Kurić, drugi je bio Ignacijo Pensa, dok su treće mjesto zauzeli Ante Granić i Dražen Kraljević.

U kategoriji muškarci od 40 do 49 godina prvi je bio Fadil Čustović, drugi Robert Klobučar, a treće mjesto su osvojili Ante Petrović i Marinko Brekalo.

U kategoriji muškarci od 50 do 59 godina Duško Stevanović osvojio je prvo mjesto, drugoplasirani je bio Avdu Žustra, a treće mjesto osvojili su Senad Šoše i Zdravko Barić.

U kategoriji muškarci iznad 60 godina prvi je bio Semir Čerim, drugi Obren Tomić, dok su trećeplasirani bili Željko Basarić i Meho Hurić.

U kategoriji žene apsolutna prvoplasirana je bila Esen Yazici, drgo mjesto osvojila je Idrija Redžepović, a trećeplasirane su bile Matea Jelica i Mina Katanić.

Kategoriju parovi osvojili su Ignacijo Pensa i Ante Granić, drugo mjesto zauzeli su Dragan Šakota i Fadil Čustović, a trećeplasirani su bili Avdo Žustra i Borislav Cigić te Senad Šoše i Aladin Kurić.

Nakon završetka natjecanja najuspješnijima su uručene sportske nagrade, darovi i priznanja, nakon čega je druženje nastavljeno prigodnom zabavom u motelu “Bor” u VItezu.

“Po povratnim informacijama od izravno i neizravno uključenih u sam memorijal, dobili smo riječi hvale za odličnu organizaciju. Te laskave riječi nam predstavljaju i dodatni izazov da naredni 12.memorijal bude još bolji. Na koncu, hvala svima koji su uveličali ovaj memorijal, hvala donatorima i sponzorima, hvala roditeljima i prijateljima Kluba, a najveće zahvale idu našim najmlađim članovima koji su dali svoj neizmjeran obol kako bi se ovaj turnir održao”, poručili su iz STK “CM” Vitez.