FOTO: Udruga “Betanija” obilježila Dan osoba s invaliditetom

Udruga “Betanija” prigodnim je programom, ali i prezentacijom svoga rada u proteklom periodu, u nedjelju 1. prosinca, obilježila Dan osoba s invaliditetom. Napretkova dvorana bila je premala da primi sve posjetitelje, a svi koji su imali priliku nazočiti programu ostali su zadivljeni.

Uz kulturno-zabavni program, u kojemu su ove godine sudjelovali i mladi članovi Betanije, zajedno s učenicima osnovcima, vrlo je lijepa i sadržajna bila izložba koju su pripremili za sve posjetitelje, a koja je bila prodajnog karaktera.

Vrlo emotivno govorila je i predsjednica Betanije, Helena Štrbac, koja je predstavila brojne projekte i aktivnosti koje je ova udruga realizirala u proteklom periodu, ali se i zahvalila svima onima koji su ih podržači. Posebno je istaknula kako je želja u godini koja dolazi riješiti pitanje Dnevnog centra.

“Emotivno je i toplo oko srca, lakše je prebroditi teškoće kad vidiš da nisi sam, kad vidiš da imaš potporu, kad čuješ riječi hvale i ohrabrenja. Upravo to smo osjetili u prepunim Napretkovim prostorijama obilježavajući Međunarodni dan osoba s invaliditetom i našu treću godišnjicu postojanja. Hvala svim dragim ljudima koji su na bilo koji način pomogli rad naše Udruge”, poručili su iz Betanije.