FOTO: U Vitezu podijeljeno 130 paketića djeci iz socijalno ugroženih obitelji

U Vitezu je 30. prosinca 2011. godine, u organizaciji NVO „No Limit“ Vitez, a pod pokroviteljstvom potpredsjednika Federacije BiH Svetozara Pudarića, održana podjela paketića djeci čije su obitelji socijalno ugrožene.

Pripremljeno je 130 paketića, od kojih je dio podijeljen u Vitezu, a ostatak u Fojnici, u zavodu za djecu s poteškoćama u razvoju. Dio paketića uručen je i djeci koja su Novu godinu provela u bolnici „Dr. fra Mato Nikolić“ Nova Bila i Kantonalnoj bolnici u Travniku.

“Nalazimo se u vremenu darivanja, vremenu koje pamtimo po veselju i radosti. Smatrao sam da je najmanje što mogu uraditi, barem dijelu djece, čiji roditelji nisu u mogućnosti, priuštim radost, te ih obradujem na način kojega se mi svi mi sjećamo iz vlastitog djetinjstva. Želja je bila usprkos zimi ugrijati dječja srca i dušu. Velik broj političara baveći se visokom politikom i velikim temama zaboravlja na je naša zadaća vratiti i osmijehe na dječja lica“ izjavio je potpredsjednik Federacije BiH Svetozar Pudarić.

Podjelom paketića obuhvaćeno je područje općine Vitez, odnosno djeca s viteške općine čije su obitelji socijalno ugrožene.

{gallery}drustvo/pudaric_paketici{/gallery}

Foto: Iva Pezić