FOTO: U Vitezu održan koncert ‘Note dobrote’ OGŠ Jakova Gotovca

Osnovna glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik, s područnim odjelima u Novoj Biloj, Vitezu, Busovači i Jajcu realizira projekt humanosti i glazbe „Note dobrote”.

U vremenu priprave za najveći katolički blagdan svoje uskrsne koncerte, kao i svečani koncert u povodu obilježavanja Dana škole odlučili su darovati malenom Davidu Tarabi sa željom da uskoro bude izliječen, trajno veseo i zdrav dječak.

„U ime učenika i nastavnika Glazbene škole zahvaljujem svima koji su podržali naš humani projekt kako bismo pokazali da smo uz Davida i njegovu obitelj. S obzirom da je u međuvremenu okončana akcija prikupljanja pomoći za Davida roditelji su zamolili da prikupljena sredstva usmjerimo za pomoć malenom Petru Ramljaku iz Viteza koji boluje od leukemije, što pokazuje njihovu veličinu i našoj akciji daje dimenziju više”, rekao je Josip Dujmušić, ravnatelj OGŠ „Jakova Gotovca”.

Koncertu su nazočili maleni David i njegovi roditelji, Silvija i Ivan Taraba, koji su se zahvalili OGŠ Jakova Gotovca na humanoj gesti i izrazili želju da se prikupljenim novcem pomogne Petru Ramljaku, trogodišnjaku iz Gornje Večeriske, koji se trenutno nalazi na kemodijalizi u Sarajevu.

note2note3