FOTO: U nedjelju otvorenje i prezentacija Etno sela “Dolina sreće”

Dugo očekivano otvorenje etno sela “Dolina sreće”, koje se nalazi u Nadiocima kod Viteza, bit će održano ove nedjelje, 16.8. 2020. godine, s početkom u 19 sati.

Sjajan ambijent na otvorenom prostoru napravit će vrhunski DJ i bendovi, koji će upotpuniti ovu svečanost, a posjetitelje nakon otvaranja očekuje i veliki vatromet. Lokacija “Doline sreće” potražite na navigaciji ili google-u radi jednostavnijeg pronalaska lokacije.

Kako smo već ranije najavljivali, bit će prezentirane prve tri kućice, luksuzna apartmana, koji će već u ovom mjesecu biti na dispoziciji potencijalnim gostima. Osim apartmana koji su opremljeni jacuzzima, posjetitelji mogu uživati i u uslugama solarija, a posebnu draž ponuditi če staza za jahanje s vrhunski obučenim konjima za jahanje. Za ljubitelje šetnje tu je i staza za šetnje u izvornom prirodnom okruženju.

Ovaj sjajni turistički kompleks posebno dobiva na značaju kada se zna kako je izgrađen u predjelu Viteza koji je gotovo bio zaboravljen, a sasvim je sigurno kako će s ovom investicijom ponuditi daleko svjetliju perspektivu ovom naselju, ali i Vitezu.

“Ukoliko još niste odlučili gdje ćete provesti ovu nedjelju, pravi izbor je definitivno Etno selo “Dolina sreće”. Dođite i upišite se s nama u povijest”, poručili su domaćini.