FOTO: U Ecosu održana prezentacija toplinskih postrojenja na biomasu

Poznata viteška tvrtka Ecos, u utorak je bila domaćin stručno-edukativne prezentacije proizvodnih programa tvrtke Herz iz Austrije, proizvođača kotlova na biomasu, njemačke tvrtke Wilo, s programom proizvodnje frekventno reguliranih pumpi i švicarske tvrtke Pneumatex – održavanje konstantnog pritiska u instalacijama.

Prezentaciji je prisustvovalo oko 40 projektanata i inženjera toplana s područja cijele Bosne, a predstavljači su bili predstavnici ovih poznati tvrtki za BiH i Republiku Hrvatsku, Petar Jelić (Herz), Alen Sipić (Pneumatex) i Sanela Islamović (Wilo). Prezentacija je održana u dvorani tvrtke Ecos, a okupljene je prigodnim riječima pozdravio Dalibor Mlakić, menadžer za nabavu Ecosa, tvrtke koja je jedna od najvećih distributera proizvodnih programa Herza, Pneumatexa i tvrtke Wilo za Bosnu i Hercegovinu.

Cilj ove prezentacije, kako nam je kazao direktor Ecosa, Anto Rajković, bio je ukazivanje i mogućnosti ušteda u proizvodnji i potrošnji energije i kvalitetne ekološke zaštite. A kao ogledni primjer svi sudionici prezentacije imali su priliku sve to vidjeti i dodatne informacije dobiti na licu mjesta – na instaliranom kotlu na biomasu tvrtke Herz u sklopu tvrtke Ecos.

2IMG 4568IMG 4585IMG 8334naslovna

Prethodni članakPoduzeće ‘Ukras’ d.o.o. Vitez raspisalo natječaj za prijem terenskog komercijaliste
Sljedeći članakŠest učenika vršilo lažne dojave o podmetnutim bombama u travničkoj školi