FOTO: Turistički kompleks “Dolina sreće” poprima obrise, uskoro gotovi prvi apartmani

Kako smo već i najavljivali Vitez će uskoro biti bogatiji za novi turistički biser, kompleks “Dolina sreće”, koji će obuhvatiti prekrasne građevine za odmor u srcu prirode.

Odlučili smo posjetiti ovu prekrasnu lokaciju i provjeriti kako napreduju radovi. Početni obrisi se već naziru, a uskoro će biti završene prve tri kućice, luksuzni apartmani koji će vrlo skoro biti na dispoziciji potencijalnim gostima. Ni loše vrijeme nije usporilo radove, gradi se punom parom.

Kako doznajemo od investitora, u budućnosti je planirana izgradnja i dvorane za vjenčanja, kapaciteta 150 mjesta, što bi zasigurno bilo posebno atraktivno na ovoj lokaciji u srcu prirode.

Iako se lokacija nalazi samo 10 kilometara od centra grada, te nekoliko kilometara od magistralne prometnice M-5, posjetitelji će imati osjećaj da se nalaze u nekoj dalekoj i egzotičnoj destinaciji. Istina je ipak da je riječ o samo egzotičnoj, ali ne i tako dalekoj destinaciji. Vrlo blizu, a uskoro i lako dostupna bit će svim ljubiteljima uživanja u prirodi, ali i svima onima koji žele svoju obitelj, partnericu ili partnera ili društvo odvesti na nezaboravni vikend u prirodi.

Spektakularan ambijent učinit će da se osjećate kao da ste u najboljim austrijskim ili švicarskim turističkim kompleksima.