FOTO: Transfer godine u Vitezu

Nesvakidašanj događaj zbio se u četvrtak navečer, 22. rujna 2011. godine. Poznati i priznati viteški ugostitelj, jedan od utemeljitelja HSP-a, Vinko Mioč – Vine, odlučio je potpisati pristupnicu HDZ-u BiH.

Restoran “Maestral” u Vitezu, sve omiljenija lokacija viteških gospodarstvenika, kulturnjaka, političara i sportaša u proteklih nekoliko godina poprište je velikih rasprava i uvjeravanja Vineta kako bi trebao pristupiti HDZ-u.

“Dugo sam odolijevao, međutim, shvatio sam da je krajnje vrijeme pristupiti stožernoj stranci hrvatskog naroda u BiH, a sve s ciljem osiguranja opstojnosti Hrvata. Ovim potezom želim se staviti na raspolaganje OO HDZ BiH Vitez te dati svoj skromni doprinos borbi za ravnopravnost Hrvata, ali i stvaranje boljeg i ljepšeg Viteza” rekao je Vinko Mioč ekipi vitez.info portala koja se zatekla na licu mjesta.

“Ovo je veliki korak za Vineta, ali još veći za OO HDZ BiH Vitez. Vrlo sam sretan što je naš Vine prepoznao HDZ BiH kao istinsku vrijednost te osnažio našu stranku. Ovo je jaka poruka”, izjavio je sada već bivši predsjednik OO HDZ BiH, Franjo Rajković.

Nakon potpisa otvoren je i šampanjac, a sve je zabilježeno fotoaparatom Branka Mlakića.

{gallery}vijesti/vine{/gallery}

{jathumbnail off}