FOTO: Sjajan turnir u organizaciji HPED Gradina 969 na Plandovu i ove godine ponudio spektakl

Hrvatsko planinarsko ekološko društvo “Gradina 969 Mošunj-Vitez” i ove godine je uspješno organiziralo turnir u malom nogometu na “Manifestaciji Mošunjsko ljeto 2020”. Ukupno 20 ekipa sudjelovalo je na ovogodišnjem turniru, koji je ponio epitet do sada najkvalitetnijeg, u svakom smislu.

Kako se i najavljivalo sve posjetitelje, ali i natjecatelje i ove godine dočekao je istinski spektakl na kultnom Plandovu, a ambijent nije pokvarilo ni loše vrijeme u jednom dijelu turnira.

Nakon grupnog dijela natjecanja četvrtfinale su izborile ekipe Moja Zemlja Bučići, Caffe 7, Auto otpad Augustinović, Matija mehanika, Kristal, Caffe Diamond Uskoplje, MNK Uzdol i Caffe Miami Rama.

U sjajnim četvrtfinalnim utakmicama polufinale su izborile ekipe Moja zemlja Bučići, Caffe Diamond Uskoplje, Auto otpad Augustinovć i Caffe Miami Rama.

Vrhunske susrete publika je gledala u završnici turnira. U finale su se plasirale ekipe Caffe Diamond Uskoplje i Caffe Miami Rama, a uspješnija je bila ekipa iz Uskoplja, koja je slavila rezultatom 3:0. U susretu za treće mjesto Auto otpad Augustinović svladala je ekipu Moja zemlja Bučići rezultatom 6:3.

Titulu najboljeg igrača turnira sasvim zasluženo je ponio Danijel Remić iz ekipe Caffe Diamond Uskoplje.

“Ovim putem se želimo zahvaliti svim ekipa na stvarno velikom broju prijava. Prijave smo zaključili s 20 ekipa, a isprike šaljemo za još desetak ekipa koje su imale želju sudjelovati na turniru, međutim ranije smo popunili predviđeni broj. Na turniru su sudjelovale ekipe iz Čapljine, Rame, Kiseljaka, Uskoplja i naravno Viteza i naših okolnih mjesta. Hvala svim sponzorima na potpori, a posebno publici i nogometašima koji su sudjelovali na ovogodišnjem turniru. Odmah ćemo započeti s pripremama i dogovorima kako bismo sljedeće godine napravili još bolji i kvalitetniji turnir”, poručili su iz HPED Gradina 969.

Nagradni fond turnira iznosio je 2500 KM, od čega je pobjedniku turnira pripalo 1600 KM, drugoplasiranoj ekipi 600, a trećeplasiranoj 300 KM. Naravno, za prve tri ekipe osigurani su i prigodni pokali.

Više fotografija pogledajte na facebook stranici HPED Gradina 969.

Prethodni članakObilježena 27. godišnjica obrane crte Pokrajčići
Sljedeći članakČetiri županije, među njima u ŽSB, do sada zatražile da im se dostave respiratori