FOTO: Sjajan ambijent prve večeri Robertova, organizatori se prisjetili tragično stradalih sugrađana

Jedan od najznačajnijih i najpopularnijih turnira u Bosni i Hercegovini koncem prošlog i početkom ovoga stoljeća, Robertovo, ponovno se vratio na scenu, na radost i oduševljenje brojnih ljubitelja nogometa i sporta uopće. Odmah na početku teksta vrijedi kazati kako je prva večer i više nego opravdala očekivanja, koja su ionako bila velika.

Iznimnu posjećenost upotpunile su i vrlo dobre utakmice, kao i sjajni pojedinačne bravure nekih od ponajboljih igrača malog nogometa iz Središnje Bosne.

Prije svečanog otvorenja turnira organizatori turnira su pozvali sve na minutu šutnje za Roberta Grebenara, po kojemu turnir i nosi ime, ali i za prije nekoliko dana tragično preminule sugrađane, Lorenu Filipović i Ivicu Zvonara. Nakon toga članovi organizacijskog odbora položili su cvijeće i upalili svijeće ispred spomen biste Robertu Grebenaru, a u ime organizacijskog odbora nazočne je pozdravio i svečano otvorio turnir Ivan Sajević. Podsjetimo kako su otkazane svi popratni zabavni događaju na ovogodišnjem turniru.

Kultni turnir ponovno je oživjela grupa mladih entuzijasta iz Mošunja, a s obzirom na uloženi trud i količinu urađenog tijekom protekle godine nema sumnje kako će Robertovu vratiti stari sjaj.

“Presretni smo što sve protiče u najboljem redu. Hvala svim ekipama koje sudjeluju, publici na sjajnoj posjeti, ali i svim sponzorima koji su pomogli da što uspješnije organiziramo turnir. Pozivamo sve naše sugrađane, ali i ljubitelje nogometa iz susjednih općina da tijekom narednih dana posjete Mošunj i uživaju zajedno s nama”, kazao je u ime organizacijskog odbora Anto Petrović.

Turnir će biti održan u periodu od 4. do 8. kolovoza, a uz ponajbolje igrače malog nogometa i sjajne utakmice sve posjetitelje očekuje obilje hrane i pića, kao i dobro druženje. Osiguran je i bogat nagradni fond u visini od 4500 KM.

Svi oni koji poznaju što je Robertovo predstavljalo zasigurno će biti sretni zbog obnavljanja ovoga turnira, a Vitez.info će kao generalni medijaki pokrovitelj sasvim sigurno medijski pratiti sve vezano za ovaj turnir.

Rezultati prve večeri turnira

Robertovo – Gruje 12:0
Caffe pizzeria “Venezia” – Marosi 5:1
RGB Transport – Mladež HDZ BIH Novi Travnik 2:5
Moja zemlja Bučići – Dental med 1:1 (nakon penala 2:3)
Drugari – Sportsko društvo Hrvatske bolnice “Dr. fra Mato Nikolić” 1:1 (nakon penala 2:3)
KŠD “Glavica” Rankovići – Caffe Zole 9:0
Joško company Klub navijača Dinamo VItez 1:3
Mošunj 1 – Caffe 7 1:5

Prethodni članakPogledajte što sad možete napraviti s porukama na WhatsAppu
Sljedeći članakUmirovljenici danas uz mirovinu dobivaju i jednokratnu novčanu pomoć