FOTO: Rukometašice Viteza uvjerljive protiv Živinica

U utakmici drugog kola Prve lige BiH za rukometašice sastav ŽRK „5 plus Vitez” slavio je prvu pobjedu u natjecanju, a Vitežanke su bile bolje od Živinica, kluba koji je prošle sezone ispao iz Premijer lige BiH.

Od prvog sučevog zvižduka domaći sastav zagospodario je parketom Gradske sportske dvorane u Vitezu i rano stečenu prednost čuvao do kraja. Na poluvremenu gošće su bile u zaostatku od pet pogodaka, a najbliže poravnanju bile su sredinom drugog dijela kada se približavaju na minus dva. Ipak, rukometašice „5 plus Vitez” u završnih deset minuta ostaju koncentrirane i slave zasluženu pobjedu, te prve bodove ove sezone. Konačni rezultat glasio je 21:17 za domaće.

Najefikasnija u redovima Živinica bila je Zorica Bošković sa sedam zgoditaka. Kod pobjedničke ekipe najviše je pokazala Tatjana Šuker koja je, pored šest zgoditaka, svih šezdeset minuta vrlo dobro razigravala ostale rukometašice.

U trećem kolu, koje je na rasporedu sljedećeg vikenda, viteški klub gostuje u Bugojnu, kod sastava Iskre.

zivinice2zivinice3zivinice4zivinice5zivinice6zivinice7zivinice8zivinice9zivinice91zivinice92zivinice93zivinice94zivinice95zivinice96zivinice97zivinice98zivinice99