FOTO: Roditelji organizirali proslavu za svoje mališane, trenere i goste

Nogometni  Klub „Rijeka“ iz istoimene mjesne zajednice u Vitezu slavi svoje najmlađe nogometaše koji su proteklog vikenda postigli vrlo zapažene, čak iznenađujuće dobre, rezultate. Naime, proteklog vikenda, u organizaciji ovog kluba, održan je najveći ovogodišnji malonogometni turnir za najmlađe selekcije, kolibriće, rođene 2003.; 2005.; i 2007. godište.

U konkurenciji najboljih bosanskohercegovačkih klubova i škola nogometa, najmlađi Riječani su u sve tri selekcije odigrali vrlo dobro, selekcije 2005. i 2007. godište odlično, osvojivši drugo, odnosno treće mjesto. S takvim ukupnim rezultatom ovaj se put nije mogao pohvaliti nijedan drugi  klub ili pak škola nogometa. A uspješni nastupi mladih Riječana su u kontinuitetu što ova klub, srednjobosanskog županijskog ligaša i njegove najmlađe selekcije svrstava u uski krug najuspješniji u BiH.

U povodu najnovijih vrhunskih uspjeha koje su kolibrići NK Rijeka postigli proteklog vikenda u konkurenciji čak 37 ekipa iz cijele BiH, njihovi roditelji su za svoje mališane, vrijedne i talentirane nogometaše, te goste, u prostorijama matičnog kluba, organizirali druženje, roštiljijadu, razgovor s trenerima, Dariom Čerkezom Čerom i njegovim prvim suradnikom, Željom Botićem.

Trener Dario Čerkez zahvalio se roditeljima na povjerenju koje ukazuju njemu i njegovom suradniku Botiću, te rukovodstvu NK Rijeka na uvjetima za rad na čelu s predsjednikom Antom Šakićem Bolfom, koji im omogučavaju vrlo dobre uvjete za rad i napredovanje. Mališanima i njihovim roditeljima je kazao kako u ovoj fazi njihovog bavljenja nogometom u prvom planu mora biti uspjeh u školi, socijalizacija i odgoj, a tek onda nogomet i nogometni uspjeh, što su i roditelji odlučno podržali. Čestitao je trener svojim mladim nogometašima na dosadašnjim uspjesima, kazavši kako se rad nastavlja jer ih sredinom siječnja čeka veliki Međunarodni turnir u Banja Luci, na kojemu će nastupiti ekipe brojnih klubova i škola nogometa iz osam zemalja.