FOTO: Rijeka i dalje uz HDZ BiH

U srijedu navečer je na stadionu Nogometnog kluba ”Rijeka” održan još jedan uspješan promidžbeni skup HDZ-a BiH pred lokalne izbore u nedjelju. Više od 200 gostiju imalo je priliku doznati programske ciljeve stranke i sve ono što je općinsko vijeće na čelu sa Vladom Alilovićem uradilo u proteklim godinama, priopćeno je iz ureda za informiranje OO HDZ BIH Vitez.

Goste je pozdravila predsjednica stranke, Marina Peneš, predsjednik TO Rijeka, Stipo Lujić, koji je kazao koliko je veliki broj glasova HDZ-u BiH davala Rijeka, te je uvjeren kako će to biti i slučaj u nedjelju. Skupu se se predstavili i ostali kandidati sa Rijeke, a to su dr. Ankica Martić, Boris Marjanović i Olga Krezić.

Vlado Alilović je predstavio svoju kandidaturu za načelničko mjesto, a kazao je koji su sve to projekti realizirani. Listu od 27 kandidata za općinsko predstavio je ugledni viteški gospodarstvenik, Franjo Rajković, a skupu se obratio i Pero Gudelj, ukazavši na važnost ovih lokalnih izbora, te je još jednom pozvao sve Vitežane da svoj glas daju Vladi Aliloviću za načelnika Viteza i listi kandidata za OV iz redova HDZ BiH.

Nakon skupa u prostorijama NK ”Rijeka” upriličeno je druženje kandidata HDZ-a BiH sa članovima i simpatizerima stranke.
Središnji skup pred Lokalne izbore bit će održan u petak u 19,00 u dvorani Hrvatskog doma u Vitezu. Skupu će se obratiti i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, navodi se u priopćenju.