FOTO: Restoran “Kafanica laganica” novi dragulj Etno sela “Dolina sreće”

Etno selo “Dolina sreće” ne prestaje pripremati ugodna iznenađenja svojim posjetiteljima, a kako smo i najavili u našem prethodnom tekstu uskoro će svi posjetitelji imati priliku uživati u novom sadržaju.

Naime, od srijede, 21.12. 2022. godine, započinje s radom restoran “Kafanica laganica”, koja će, sigurni smo, vrlo brzo postati kultno mjesto. Ugodno uređen interijer, ali i eksterijer zasigurno će osvojiti srca svih posjetitelja, koji će rado dolaziti, ali i uvijek se vraćati u očaj divni turistički kompleks.

Vitez.info donosi i nekoliko fotografija koje će djelomično dočarati divan ambijent restorana “Kafanica laganica”.

U razgovoru za portal Vitez.info vlasnik, Ivan Jukić – Prse, je istaknuo kako će u “Kafanici laganici” imati svoju svježu pastrmku, au restoranu će se posluživati isključivo ekološki uzgojena i hrana s naših područja.

“Svake subote ćemo imati prigodne svirke, ugodne za uho i prilagođene ambijentu restorana. Presretni smo zbog novog iskoraka, širenja naše radne zajednice, alibi nastavka izgradnje etno sela s kojom odemo dalje”, ekskluzivno je poručio za čitatelje portala Vitez.info vlasnik Etno sela “Dolina sreće”, Ivan Jukić – Prse.

Etno selo „Dolina sreće“ nalazi se u Nadiocima kod Viteza, a kontakt telefon je +387 (0)63 559 105. Dolinu sreće možete pratiti i na Facebook-u, kao i Instagramu.