FOTO: Prve božićne lampice ukrasile Vitez

Vitez je početkom proteklog vikenda počeo poprimati blagdanski, predbožićni ugođaj. Nakon što je upaljena prva adventska svijeća te postavljeno božićno drvce ispred zgrade Hrvatskog doma u Vitezu, lampice su počele krasiti i ulice našeg grada.

Naš fotoobjektiv zabilježio je sjajne prizore, a iskreno se nadamo kako će uskoro i ostatak Viteza zasvijetliti.

Ne možemo nespomenuti vitešku tvrtku DN Company, koja već nekoliko godina ukrašava viteške ulice i parkove, a otkako skrbe o ispravnosti rasvjetnih tijela na području općine Vitez primjetno je značajno poboljšanje i po ovom pitanju.

Nakon što smo ih kontaktirali istaknuli su kako su proteklih desetak dana aktivno radili na postavljanju blagdanske treptajne led rasvjete te da su uložili doata napora kako bi sve spremno dočekalo paljenje prve Adventske svijeće.

Većina toga je već urađeno, ali kako doznajemo bit će još nekoliko iznenađenja, ali svakako ovo što imamo priliku vidjeti ove, kao i proteklih nekoliko godina zaslužuje sve pohvale.

Dodajmo i to kako je DN Company d.o.o. obiteljska tvrtka osnovana u Vitezu. Osnovna djelatnost firme je izvođenje elektroinstalaterskih radova na novim stambeno poslovnim objektima ili postojećim objektima, industrijskim objektima, obiteljskim kućama, itd.
Radni tim tvrtke DN Company za elektroinstalacije odlikuje prije svega bogato radno iskustvo, uz svu potrebnu tehničku potporu i inovacije.