FOTO: Proglašeni najbolji sportaši Općine Vitez za 2013. godinu

Najuspješniji sportaši Viteza za 2013. godinu u pojedinačnnim sportovima su Alma Bešić i Nedim Varupa, oboje iz Karate kluba „Mladost“, a u ekipnim sportovima Katarina Gugić iz Odbojkaškog kluba Vitez i nogometaš premijerligaša Viteza, Vedran Vidović.

Tako je, naime, odlučio Ocjenjivački sud koji su činili: Ljuban Šantić, Alkami Alihodža, Marija Grabovac, Adnan Šehić i Ivan Frljić. Svečanost proglašenja najbolji održana je u utorak navečer u motelu „Bor“.

Najbolji u juniorskoj konkurenciji su član Judo kluba Vitez, Ivan Stojak i članica Karate kluba Mladost, Zenira Bektaš. Titulom najboljih među kadetima okitili su se Munir Šišić, Karate klub „Mladost i Lamija Mehić, STK Vitez.

Najuspješniji sportaši u kategoriji sportaša s tjelesnim oštećenjem su Elvis Hidić, Odbojkaški klub invalida Vitez i Alma Ramić, STK „Vitez“, dok je titula najboljeg veterana pripala Kristijanu Rajkoviću, članu BK „Vitez.

U ekipnoj muškoj seniorskoj konkurenciji najbolji je premijerligaš NK Vitez, a u ženskoj Odbojkaški klub „Vitez“. Najuspješnija juniorska momčad je Ragbi klub „Vitez“, a u ženskoj rukometašice ŽRK „5 plus Vitez“, dok su u kadetskoj konkurenciji najbolji Ragbi klub „Vitez“, a u ženskoj STK „Vitez“. Najbolja momčad u kategoriji sportaša   s tjelesnim oštećenjem je Odbojkaši klub invalida „Vitez“.

Titulom najboljeg trenera za 2013. okitio se trener Karate kluba „Mladost“, Aldin Adilović.

Ovom prilikom posebna priznanja „za izniman doprinos razvitku i unapređenju sporta u općini Vitez dobili su: Valentin Plavčić, Josip Pandža, Danijel Vrebac, Muamer Mehić, Živko Elek i Slobodan Brkić.

Prethodni članakFOTO i VIDEO: Neraskidiva veza s Ivanom Pavlom II
Sljedeći članakFOTO: GM Dalibor Stojanović pobjednik šahovskog turnira “Vitez 2014”