FOTO: Proglašeni najbolji i najuspješniji sportaši Viteza

Lijepa sportska svečanost na kojoj su se sumirali najbolji rezultati i nagrađivali  najbolji i najuspješniji sportaši te sportski kolektivi Viteza za prošlu godinu, održana je u srijedu navečer u Kongresnoj dvorani hotela Central u Vitezu. A najbolji od najbolji su karataš Karate kluba Mladost, Adnan Hurem, trećeplasirani na Balkanskom prvenstvu (nije bio prisutan zbog nastupa na velikom Međunarodnom turniru u Njemačkoj) i Dora Ćosić, članica Stolno teniskog kluba CM Vitez, trećeplasirana na Balkanskom prvenstvu u kategoriji U – 21, u pojedinačnoj konkurenciji, te Amar Haskić, nogometaš FK Vitez i Barbara Bonić, odbojkašica OK Vitez.

U juniorskoj konkurenciji u pojedinačnim sportovima najbolji je Munib Dedović član KK Mladost i Tamara Maros iz Judo kluba Vitez, a u ekipnim sportovima najbolji je igrač NK Vitez, Filip Jelović i Ana Filipović, Ženski rukometni klub Vitez.

Priznanje najboljih trenera za prošlu godinu dobili su Hajrija Tuco, KK Mladost u pojedinačnim sportovma, a u ekipnim, Ivan Bobaš STK CM Vitez.

Najbolja ekipa u muškoj konkurenciji je Motocross Klub Vitez, a u ženskoj Odbojkaški klub Vitez, dok je u juniorskoj konkurenciji najbolja momčad NK Vitez, a u ženskoj STK CM Vitez.

Najuspješniji u kategoriji sportaša s tjelesnim oštećenjem je Haris Grabus OKI Vitez, a sportašica s posebnim potrebama je Alma Ramić, STK Vitez.

Izabrani su i najbolji pojedinci i ekipe u kadetskoj konkurenciji, proglašeni su i najperspektivniji sportaši Viteza, a posebna priznanja za ostvarene vrhunske rezultate i promociju sporta i općine Vitez dobili su: Ecos Romari 3×3; Ragbi lige klub FIS Vitez; Nedim Varupa, Karate klub Mladost i Biciklistički klub Vitez.

Prigodno, mladim uspješnim sportašima, njihovim trenerima, i roditeljima, obratili su se predsjednik Sportskog saveza općine Vitez, Sanjin Zirdum i općinska pročelnica za društvene djelatnosti, Marija Grabovac.

Čast, priznanje i odgovornost izabrati najbolje sportaše Viteza za 2018. godinu imali su: Aldin Adilović, Danijel Vrebac, Avdo Zlotrg i Igor Stijepić.