FOTO: Predstavljena zbirka pjesama ‘Biseri kapljice slapa uspomena’

altDruga zbirka pjesama Jozefine Pranjić koja nosi naziv „Biseri kapljica slapa uspomena”, proteklog je vikenda promovirana u Kinu „Theatre” u Busovači. Izdavač zbirke je HKD „Napredak” , podružnica u Busovači.

Okupljenim ljubiteljima poezije i poštovatelja pjesnikinje Jozefine Pranjić, rođene u Busovači a koju je životni put odveo u Mostar gdje sada živi, prigodnim riječima obratio se predsjednik HKD „Napredak”, Josip Križanović, te uz osvrt na zbirku i pjesništvo autorice, urednica zbirke Sanja Vidović i recezentica Ana Babić.

Emotivno, svojim nekadašnjim sugrađanima obratila se i autorica zbirke „Biserne kapljice slapa uspomena”, Jozefina Pranjić, istaknuvši kako je posebno radosna jer je zbirka izdana u Busovači i promovira se među njenim prijateljima, u njezinu rodnome gradu.

Stihove iz zbirke „Biserne kapljice u slapu uspomena” čitali su fra Davor Dominović i Sanja Križanović, a ovom lijepom kulturnom događaju i ugođaju, u Kino „Theatre”, nastupom su doprinijeli i tamburaši HKD „Napredak”, podružnica Busovača.

{gallery}kultura/promocija_busovaca{/gallery}

Zvonimir Čilić / VL