FOTO: Predivan blagdanski ugođaj u “Dolini sreće”, napravite i vi svoje fotografije za pamćenje

Iako su prve pahulje večeras bile nad Vitezom snijeg nas još uvijek nije razveselio. Usprkos tomu, u Dolini sreće potrudili su se stvoriti zimsku čaroliju u koja će sve posjetitelje ostaviti bez daha, a prvi snijeg učinit će ju magičnom.

Vrijedni domaćini ponovno su pripremili prekrasno iznenađenje svim gostima i posjetiteljima ovoga mjesta, mjesto na kojemu će svatko poželjeti napraviti fotografiju za uspomenu. Pravi blagdanski ugođaj upotpunio je božićni bor, ali i brojni drugi vizualni detalji koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

“I ove godine naša ekipa se odlučila poigrati bojama i maštom te iskoristiti vrijedne ruke kako bi od bajke napravili stvarnost. Vaša bajka čeka vas na dobro poznatoj lokaciji “Doline Sreće”. Sve što Vam treba za ulazak je osmijeh na licu, lijepe želje, gram pozitive, pregršt ljubavi i dobra volja za napraviti najčarobnije fotkice do sada! Dobro nam došli”, poručili su iz viteške “Doline sreće”.

Dolina sreće pripremila je, ali i priprema još neka iznenađenja, o čemu će svakako prvi pisati portal Vitez.info, a do tada uživajte u fotografijama i ne propustite iskoristiti već ovaj vikend za napraviti neku čarobnu fotku na ovoj prekrasnoj lokaciji.

Ovaj turistički kompleks, smješten u Nadiocima kod Viteza, u protekle dvije godine jedna je od najtraženijih turističkih destinacija.

Ekipa portala Vitez.info posjetila je Etno selo “Dolina sreće” i još jednom se uvjerila u ljepotu ovoga turističkog bisera, ali i u to kolika potražnja gostiju vlada za sadržajima koji se nude. Kako su nam potvrdili iz “Doline sreće”, ali imali su preko stotinu upita za najam kućica za Novu godinu, ali one su odavno rezervirane. Također, interes nije ništa manji ni za ostale slobodne termine tijekom narednih mjeseci.