FOTO: Pogledajte prekrasnu fotografije zimske čarolija u Etno selu “Dolina sreće”

Zimska čarolija u etno selu “Dolina sreće” sve posjetitelje ostavit će bez daha. Ovaj turistički kompleks, smješten u Nadiocima kod Viteza, u proteklih nekoliko mjeseci jedna je od najtraženijih turističkih destinacija.

Ekipa portala Vitez.info posjetila je Etno selo “Dolina sreće” i još jednom se uvjerila u ljepotu ovoga turističkog bisera, pogotovo okupanog snijegom, ali i u to kolika potražnja gostiju vlada za sadržajima koji se nude. Samo tijekom jučerašnjeg dana velik broj gostiju posjetio je “Dolinu sreće”, ali su se morali zadovoljiti samo posjetom, jer su kućice bile već ranije iznajmljene.

“Danas smo morali odbiti barem 10-15 gostiju, jer je sve rezervirano od ranije. Ovo nam je samo dodatni motiv da nastavimo raditi i graditi još snažnije. Uskoro započinjemo a izgradnjom i pete kućice, a za sljedeću godinu ćemo pripremiti pregršt iznenađenja našim gostima, kazao je za Vitez.info vlasnik ovog turističkog dragulja, Vitežanin, Ivan Jukić Prse.

Apartmani su od otvorenja uglavnom iznajmljeni, a unajmiti se mogu cjelodnevno ili na tri sata. Brojni gosti iznimno su zadovoljni uslugom, kvalitetom smještaja, kao i ambijentom.

Ivana smo tražili da za čitatelje portala Vitez.info otkrije još poneki detalj o daljnjim idejama i investicijama u ovaj prekrasni kompleks.

“U drugoj polovici ovoga mjeseca da smo imali i 20 kućica bilo bi premalo s obzirom na potražnju. Kako sam več i rekao, izgradnjom još jedne luksuzne kućice, ali i konobe koja će biti uistinu jedinstvena ispunit ćemo ono što smo i obećali, čak i malo više. S obzirom na velik interes naših gostiju nastavit ćemo i dalje graditi, u planu je i jedan svadbeni salon, a ima i još nekoliko ideja, kao što su kućice na drveću, bazeni i još nekoliko planova koje ovoga puta ipak ne bih otkrivao. Javnost će biti upoznata o svim planovima blagovremeno, putem naših stranica na društvenim mrežama, ali i portala Vitez.info koji je od samog početka prati Dolinu sreće i naš je medijski partner. Moram naglasiti kako sam ugodno iznenađen interesom gostiju i sretan sam što smo uz neke uistinu odlične sadržaje na području naše općine i mi doprinijeli da Vitez bude prepoznatljivo mjesto na turističkoj karti Bosne i Hercegovine”, kazao je za naš portal Ivan Jukić.

U galeriji koju je za vas pripremio naš Filip Šarić uvjeriti ćete se kako je Etno selo “Dolina sreće”, “must see” lokacija, mjesto koje definitivno morate posjetiti i vidjeti, a koje će vas definitivno osvojiti i uvijek iznova privlačiti.