FOTO: Pero Gudelj i Večeriska dali bezrezervnu potporu Vladi Aliloviću i HDZ-u BIH

Općinska organizacija HDZ BIH Vitez u petak navečer je organizirala veličanstven promidžbeni skup pred više od 300 posjetitelja u Večeriskoj, navodi se u priopćenju Ureda za informiranje OO HDZ BIH Vitez. Okupljenima su predstavljeni programski ciljevi stranke i sve ono što je učinjeno u proteklom, odnosno što će se uraditi u narednom mandatu.

Nazočne je pozdravila predsjednica OO HDZ BIH Vitez Marina Pendeš, predsjednici TO Donja i Gornja Večeriska Ivica Drmić i Borislav Ramljak, zatim kandidati HDZ BIH za Općinsko vijeće Viteza iz Večeriske Nevenka Maros i Ivana Drmić.

Posebne simpatije i u nekoliko navrata gromoglasan pljesak pobralo je obraćanje uglednog viteškog gospodarstvenika, vlasnika poduzeća FIS, Pere Gudelja koji je naglasio da on i njegova obitelj od 2700 uposlenih u FIS-u daju bezrezervnu potporu Vladi Aliloviću i listi HDZ-a BiH za općinsko vijeće. Gospodin Gudelj je naglasio kako u budućnosti ima namjeru uposliti još 1000 djelatnika, a kako će to biti moguće uz pomoć HDZ-a BIH i načelnika Vlade Alilovića.

Skup su još pozdravili aktualni načelnik i kandidat HDZ BIH za načelnika općine Vitez, Vlado Alilović koji je doživio ovacije, te nositelj liste HDZ BIH za OV Vitez, još jedan ugledni viteški gospodarstvenik, Franjo Rajković, koji je posebno naglasio važnost potpore birača Vladi Aliloviću i listi HDZ-a BIH. Prigodnim domjenkom druženje je nastavljeno do dugo u noć, stoji u priopćenju za javnost OO HDZ BIH Vitez.