FOTO: Otvorenjem caffe bara “Just smile” najavljen početak rada SRC “Romari” Vitez

Proteklog vikenda otvoren je caffe bar „Just smile” u sklopu Sportsko-rekreacijskog centra „Romari” d.o.o smješten na lokaciji Divjak u Vitezu, nedaleko od hidrocentrale.

U ugodnom ambijentu i veseloj atmosferi, SRC „Romari” ponudio je svojim gostima i prezentaciju sadržaja koje će ovaj centar uskoro ponuditi društvenoj zajednici naše općine, ali i šire.

Prema riječima vlasnika i voditelja centra, SRC „Romari” d.o.o. će svojim klijentima pružati usluge iznajmljivanja terena za nogomet, tenis i odbojku. Caffe bar “Just smile” i igralište za djecu ima za cilj dati podršku centru, i omogućiti i rekreativcima i ostalim posjetiteljima osvježenje u ugodnom ambijentu i raznovrsnoj ponudi napitaka.

U zimskim razdobljima jedan nogometni teren od dva, biti će natkriven balonom, čime će se rekreacija odvijati nesmetano. Dva teniska terena koja će također biti pod balonom omogućit će svim teniskim zaljubljenicima igru na zemljanoj podlozi. Grijanje natkrivenih terena do zime biti će pušteno u funkciju čime će se osigurati odlični uvjeti i za treninge i za rekreaciju.

Postojeći objekt gdje je smješten caffe bar „Just smile” u potpunosti je adaptiran; novi tuševi i potpuno novi toaleti biti će tek privremeno rješenje dok se izgradi novi objekt svlačionica. Unatoč naglasku na odrasle, objekt je uveo nešto potpuno novo, pa će čak i dječica imati svoj toalet sa prilagođenim umivaonicima i zahodskom školjkom.

„Vjerujemo u ovaj projekt i nadamo se da će svatko naći nešto za sebe” poručuju iz SRC „Romari”.

„Nadamo se da nećemo stati na ovome, da će nas društvena zajednica prepoznati kao dobro i kvalitetno mjesto za odmor i rekreaciju. O budućim planovima teško je pričati, postoje brojne ideje ali nakon završetka prve faze izgradnje i puštanja u rad centra, cilj nam je osigurati svlačionicu za sve korisnike. Postoji inicijativa za klizalište, a u proljeće nastavljamo dopunu sadržaja za djecu i osnivanje članskog kluba našeg centra. Osim rekreativaca, želja nam je privući i djecu, da se obrazuju i rastu, uz redovno školovanje, i kroz sport. Uz licencirane i kvalitetne trenere i poduku, važno je naučiti djecu da u sportu uživaju i da kroz njega žive”, naglasili su za portal vitez.info iz SRC “Romari” Vitez.